ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Π.Ο. ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κορυδαλλός Δευτέρα 27/03/2017 

Το σωματείο της ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το σωματείο της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ μετά το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΠ. 

Μια αναμέτρηση διακόσμηση, γεμάτη ελπίδα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο , που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θέλω να πιστεύω πως χρειάζεται να βλέπουμε κάθε αγωνιστική στα γήπεδα μας. 

Το να βλέπεις μετά την λήξη ενός τέτοιου παιχνιδιού και τις δυο ομάδες  να χειροκροτούνται από όλο το κόσμο και να ανταποδίδουν το χειροκρότημα από τον αγωνιστικό  χώρο  όλοι μαζί, παίχτες ,προπονητές και υπεύθυνοι των ομάδων, είναι μια εικόνα που μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορεί να δώσει σε όποιον ασχολείται με το υγιές  ποδόσφαιρο .

Την  εικόνα  του προπονητή  μας  ΝΙΚΟ ΚΟΥΣΤΑ την ώρα που η ομάδα  μας έχανε στο σκορ ,να αφήνει το πάγκο  και να συγχαίρει για την πολύ καλή απόδοση του, τον αντίπαλο παίχτη που βγαίνει ως αλλαγή ο οποίος χειροκροτείται ταυτόχρονα  και από τους δυο πάγκους κάνοντας τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Θ.ΜΑΚΡΗ , να ανταποδώσει και να υποκλίνεται.

Προσωπικά δεν θα σταθώ στην υποδειγματική  φιλοξενία που μας επιφύλαξε το σωματείο της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ,ούτε στο γεγονός ότι, είτε πριν των αγώνα, είτε μετά το τέλος του , καθόμασταν δίπλα  δίπλα με τους ανθρώπους από την  διοίκηση της και καμαρώναμε την  προσπάθεια των δυο ομάδων μας σε πολύ φιλικό κλίμα, πράγματα αυτονόητα αλλά και τόσο  περιζήτητο στα γήπεδά μας . 

Όμως ,θα ήθελα να παρατηρήσω μετά από ένα παιχνίδι τέτοιας βαθμολογικής σημασίας, με διακύμανση και ανατροπή στο σκορ , με έντονο πάθος αλλά προπάντων ωραίο  ποδόσφαιρο, την συνολική συμπεριφορά και  αντιμετώπιση με ευγενή άμιλλα   του γηπεδούχου σωματείου  , πάρα την ήττα  της ομάδας τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι .

Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ απέδειξε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και είναι βέβαιο πως θα εξακολουθήσει να διαπρέπει και να κοσμεί με την παρουσία της το υγιές και καθαρό άθλημα που όλοι μας θέλουμε να υπηρετούμε .
   
Για την ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ η ομάδα της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ  θεωρείτε  πλέον , πρότυπο σωματείο την οποία  θα πρέπει να έχουν γενικά σαν υπόδειγμα, πολλές ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ πάρα την  νίκη που σημείωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει  να αποδείξει  τίποτα σε κανέναν , μόνο  την συνέχισή της πορείας  της , βάζοντας το καλό λιθαράκι  κάθε αγωνιστική για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο  στον  ΠΕΙΡΑΙΑ  . 

Ευχαριστούμε την ομάδα της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ και την διοίκηση της και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο ,καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες  .                                                                                  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΙΜΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
BOUKIS


 
Top