Ο 27χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, Ντοριάν Λεβέκ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γκινγκάμπ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Ντοριάν Λεβέκ. Ο 27χρονος Γάλλος αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην Γκινγκάμπ, θα ανανεώσει πολύ δύσκολα το συμβόλαιό του και φαίνεται πως έχει προταθεί στους «πράσινους» οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Την είδηση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Λεβέκ είχε κάνει γνωστή πριν μερικές ώρες ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντίν, με τον ίδιο να έχει αποκαλύψει πριν από μήνες και το θέμα του Πέδρο Ενρίκε με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Λεβέκ βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, ενώ προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Στα επτά χρόνια παρουσίας του στην Γκινγκάμπ, ήταν βασικός και αναντικατάστατος εκτός από την φετινή χρονιά που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και έχει χάσει τη θέση του από τον Βραζιλιάνο, Μάρσαλ. Mάλιστα, όπως προκύπτει από τα γαλλικά Μέσα, ο 27χρονος μπακ πολύ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, που ολοκληρώνεται στις 30 Ioυνίου. 

Η παραπάνω περίπτωση φαίνεται πως αρέσει και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είναι γνώστης της γαλλικής αγοράς, ενώ αρέσκεται στο να… ψωνίζει από εκεί, αφού αγωνιζόταν για δύο χρόνια στην Χάβρη.

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top