Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε είναι τεράστιο με αποτέλεσμα να έχουν... φωτοτυπηθεί και πλαστά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς. Η «πράσινη» ΚΑΕ συνιστά τεράστια προσοχή στις απομιμήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετά πλαστά εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs μεταξύ Παναθηναϊκού Superfoods και Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ!

Εισιτήρια τα οποία είναι φωτοτυπίες, με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΚΑΕ να συνιστούν τεράστια προσοχή στον κόσμο που θα πάει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Κάποιοι έχουν φροντίσει να κυκλοφορήσουν πλαστά εισιτήρια ωστόσο δεν θα έχουν καμία τύχη αφού καθένα από τα αυθεντικά έχουν ξεχωριστό bar code! 

Κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για να μπει κάποιος στο γήπεδο χωρίς να έχει στην κατοχή του νόμιμο εισιτήριο θα πέσει στο κενό. 

Οι έλεγχοι θα είναι κάτι παραπάνω από... εξονυχιστικοί και γι' αυτόν τον λόγο οι πόρτες θα ανοίξουν από τος 6 το απόγευμα. Δηλαδή τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κόσμου.


Πηγή: gazzetta.gr


BOUKIS


 
Top