"ΒΕΤΕΡΆΝΟΙ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ" 

Οι Βετεράνοι Περάματος ενεργοί και μη ενεργοί στις 14/4/17 και 11:00 ώρα στο γήπεδο Περάματος έδωσαν το Παρόν, για να επαναφέρουν τον Θεσμό που είχε σταματήσει το 2004 ( 13 χρόνια ), όπου κάθε Μ.Παρασκευή πρωί διεξαγόταν ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων Άνω & Κάτω Πέραμα ή Ανατολή & Δύση. 

Σε μία όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση με πολλούς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές να δίνουν το μεγάλο παρόν. Μετά τον αγώνα ακολούθησαν βραβεύσεις σε Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Διαιτητές, Προπονητές, Δημοσιογράφους, Παράγοντες, ενώ τέλος ακολούθησε και μπουφές με νηστίσιμα φαγητά.Παραβρέθηκαν : Ο Αντιπεριφερειάρχης Γαβριλης,--ο Δήμαρχος Λαγουδακης Γιάννης ----Αντιδημαρχοι ο Λαγουδακης Θανάσης ----Καζακου Μ.----Κεφεριαν Τ.---Πρόεδρος του Δ.Σ. Αυτιά ---Δημοτικοί Σύμβουλοι ο Κουρτης , Ντιμερης,--Κουλαλογλου Α. --- Θεοδωρολεας Μ, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Π.Π Φούσκας Στέφανος, ο Αντιπρόεδρος Μανιατών και Λακωνων Μοφορης Γ, Προπονητής Κασφικης, Κατσης Γιάννης ,Γιαπαππας Σ. Μαυρεας Τ.--Γεωργακοπουλος Ευάγγελος. Σύνθεση του Άνω Πέραμα :Ανδριανός ---Κακαβιτσας Γ.---Κακαβιτσας Π.---Μπακας Θ.---Μπακας Σ.---Μαυρεας Τ.-- -Μπαρελης Δ---Ναξακης Β.---Τζωμης Α.---Λαγουδακης Γ.---Μαρδας---ΦραγκουληςΚ.---Γιαβρης Γ.--
Προπονητές Τσεσμελης Ν.--Αγγελετακης Α.

Σύνθεση Κάτω Πέραμα: Καρακασιδης Δ.--Κεφεριαν Τ.---Τυροβολης .---Πατερακης Ε.--Φούσκας. Σ.---Αντωνίου. Π--Κριτσωτακης Μ.--Χατζηιωάννου Ν.---Κουζουλος -----Λαγουδακης Θ.--Κουβαρης-- Μ.---Καζατσογλου Β.---Παπαποστολου Α---
Προπονητής Καβαλάρης Ν.


Για την ιστορία νίκησε η ομάδα του Άνω Περάματος στα πέναλτι με 1-0 , Κανονικός αγώνας έληξε με 2-2 , τα γκολ Άνω Πέραμα ο Τζωμης , Μπακας Σ. Για το Κάτω Πέραμα Ο Αντωνίου Π. και ο Φούσκας Στέφανος. 

Συγχαρητήρια για την όμορφη ποδοσφαιρικη εκδηλωση που έγινε την Μ.Παρασκευή από Δήμο Περάματος και Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος και σε όλες και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Θεσμό της Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ και του ΧΡΌΝΟΥ! !!!


BOUKIS


 
Top