Τέλος (προς το παρόν…) στις φήμες που τον θέλουν να έχει απορρίψει πρόταση ανανέωσης της Γιουνάιτεντ και να έχει συμφωνήσει, ήδη, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έβαλε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! 

Το «καυτό» θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η έντονη φημολογία, πως έχει απορρίψει πρόταση των Άγγλων και μάλιστα, πως έχει συμφωνήσει, ήδη, με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Σουηδός τόνισε: «Κοιτάξτε, αν είχα κάτι να πω, θα το είχα πει ήδη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να πω. Μιλάμε. Αν είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον ή κοντά… δεν υπάρχουν νέα για αυτό. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις. Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Τίποτα δεν έχει γίνει προς το παρόν». 

Στη συνέχεια, για το αν η απόφασή θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει, τελικά, η Γιουνάιτεντ σε πρωτάθλημα και Europa League, είπε: «Όχι, όχι. Ήρθα εδώ, ενώ η ομάδα δεν έπαιζε στο Champions League. Δεν ήταν φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και όμως, ήρθα. Ήρθα για να βοηθήσω. Ήρθα για να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω. Ήρθα για να κάνω καλύτερη την ομάδα»! 

Τέλος, δήλωσε: «Είμαι 35 χρονών. Πρέπει να τακτοποιήσω διάφορα θέματα. Δεν είναι όπως όταν ήμουν 20 και έχω μπροστά μου δέκα χρόνια μπάλας. Πιθανότατα, έχω άλλον έναν χρόνο ή δύο ή τρία. Όλα εξαρτώνται από το τι θες εσύ και τι θέλει η ομάδα. Το είπα και την πρώτη μέρα. Δεν ήρθα εδώ για να χάσω τον χρόνο μου, ήρθα για να νικήσω».

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top