ΑΘΗΝΑ

Την ημέρα της Αναστάσεως άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της που έμενε στην Αθήνα. Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο πολιτισμός και άνθρωποι του περιβάλλοντος θρηνούν μία καλλιτέχνιδα που είχε προσφέρει πάρα πολλά στο χώρο των φτωχών ανθρώπων.

Είχε δωρίσει πίνακες ζωγραφικής στους Special Olympics, στην UNESCO, στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη και σε άλλους οργανισμούς που βοηθούν στον αγώνα κατά της φτώχειας.

Η ζωγράφος είχε κάνει πολύ μεγάλες εκθέσεις στο εξωτερικό και αρκετοί πίνακες είχαν βγει πρώτοι. Είχε γίνει γραμματόσημο από τους Ελβετούς και ο μεγαλύτερος πίνακας που άφησε εποχή  ήταν ο "μικρός κρητικός" που ανάμεσα σε 200 ζωγράφους μέσα στο Μουσείο του Μονέ το 1989 πήρε το πρώτο βραβείο.

Τα έργα της είναι μοναδικά, είναι προσωπογραφίες και εκφράζουν σε όλους τους τομείς τον πόνο του ανθρώπου και την χαρά των παιδιών.

Η κηδεία έγινε σήμερα 16.00 στην γεννέτειρα πατρίδα της στο Άργος. 

Η δημοσιογραφική ομάδα του Sportactive και ο Στάθης Γιάππαπας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει και να έχει καλό Παράδεισο.

BOUKIS


 
Top