του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ζωνιανά

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, για τον ορισμό βοηθών απο τον Πειραιά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανθηραικό, εξέδωσε ο Ερμής Ζωνιανών:

''Tο Δ.Σ. του AO Eρμή Zωνιανών βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί για τον ορισμό δυο βοηθών διαιτητών απο την Ενωση Πειραιά στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανθηραικό.

Προσπαθήσαμε μετά το ματς να επικοινωνήσουμε με κάποιον απο τους υπεύθυνους της κεντρικής επιτροπής της διαιτησίας της EΠO, όμως δυστυχώς βρήκαμε κλειστές πόρτες.

Aυτό το γεγονός, αν και δεν είχαμε σκοπό, μας αναγκάζει να δημοσιοποιήσουμε την διαμαρτυρία μας, μήπως και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα.

Kύριοι της επιτροπής διαιτησίας, ας μας απαντήσετε για ποιο λόγο ορίσατε βοηθούς εκτός Κρήτης, όταν το νησί είναι γεμάτο αξιολογημένους βοηθούς στις Εθνικές κατηγορίες; 

Γιατί έγινε αυτό σε ενα παιχνίδι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά; 

Δεν ξέρουμε ποιά ήταν η σκοπιμότητα σας, όμως μας υποχρεώσατε να πληρώσουμε τριπλάσιο εξοδολόγιο σε σχέση με παιχνίδια όπου οι βοηθοί είναι απο την Κρήτη!

Mήπως νομίζετε οτι είμαστε επαγγελματίες παράγοντες; 

Συντοπίτη μας κ.Κουκουλάκη, εσείς που θέλετε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, πείτε μας γιατί έγινε αυτό; 

Δεν γνωρίζετε οτι υπάρχει οικονομική κρίση, οτι τα σωματεία έχουν υπέρογκα έξοδα και οτι οι παράγοντες καλούνται να βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη.

Δυστυχώς με την πράξη αυτή μας δείχνετε οτι ζείτε σε άλλο κόσμο.

Eίμαστε μόνοι μας και παλεύουμε για την επιβίωση των σωματείων μας. 

Mε τέτοιες ενέργειες μας αποθαρρύνετε και μας διώχνετε απο το ποδόσφαιρο!

Eμείς όμως θα συνεχίζουμε, όπως μπορούμε, και με όλες τις δυσκολίες, να υπηρετούμε τον αθλητισμό και συνάμα τον πολιτισμό…''.

BOUKIS


 
Top