Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την μεγάλη εορταστική εκδήλωση ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑΣ παίζοντας ποδόσφαιρο μεγάλοι και μικροί που έγινε χθες 9/4/17 από τις 11:00 έως 19:00 στα γηπεδάκια Σαλπεας στο Πέραμα. 


Μία μεγάλη συμμετοχή από τον ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΆΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ΠΕΡΆΜΑΤΟΣ, από τον Συλλογο ΦΛΌΓΑ, από τούς φίλους της Τσέλσι, από τον Σύλλογο Δικηγόρων Αθηνών &Πειραιώς, Από τον Σύλλογο Πολεμικού Ναυτικού, από την ομάδα "Φίλων Πετρακη Λεωνίδα, από την ομάδα γονειων Ολυμπιακού Ελευσίνας, Από τις Ακαδημίες Βαγγελη Νταγκα Σαλαμίνα, Α.Ο.Α.Δ , ΣΑΛΠΕΑΣ ,Πανιωνίου Κερατσινίου. Με πολλούς γονείς και κοσμου. 


Γίνανε τιμητικές βραβεύσεις σε Συλλόγους και σε Ακαδημίες. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδακης Γιάννης, Αντδημαρχοι Καζάκου, Κεφεριαν, ο Δ.Σ & Πρόεδρος Μανιατών &Λακωνων Θεοδωρολεας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος Φούσκας Στέφανος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγας η Τρυφωνιδου Μαρία ,ο Πρόεδρος των φίλων Τσέλσι Ο Κοντζογλου Ηρακλής, ο Πρόεδρος των ΔικηγορωνΜυλωνας Στέφανος 
Αθηνών & Πειραιώς, ο Δημοσιογράφος Μαυρεας Τάκης. 


Συγχαρητήρια στο Βετεράνο Ποδοσφαιριστή Περάματος & προπονητηΜακρογλου Γιάννη στις Ακαδημίες ΣΑΛΠΕΑΣ για την καλή οργάνωση της εκδήλωσης. Για την Ιστορία οι Βετεράνοι Περάματος είχαν δύο νίκες με Φίλων Τσέλσι 5-3, & Δικηγόρων 5--0 τα γκολ Μιχαλατος (2) Κριτσωτακης (2), Τζωμης (1) στην Τσέλσι, & Κριτσωτακης (2), Μιχαλατος (1), Μακρογλου (1), Τζωμης (1) στους Δικηγόρους. Σύνθεση Κασαρχος----Φούσκας ---Γιαβρης---Παγωνης---Αντωνίου ---Κριτσωτακης---Μιχαλατος ---Μακρογλου---Τζωμης.


BOUKIS


 
Top