Προς Θεσσαλία… μεριά οδεύει ο τελικός του Κυπέλλου! Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει στο Πανθεσσαλικό -και όχι στο Ηράκλειο! 

Στη… μέση θα κόψουν, τελικά, την απόσταση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τη μεταξύ τους «μάχη» στον τελικό του Κυπέλλου, το άλλο Σάββατο, στις 20:30! 

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, η μεγάλη αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί, τελικά, στο Παγκρήτιο, αλλά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο! 

Θυμίζουμε, η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει, από την πλευρά της, ότι δεν θα είχε πρόβλημα, όπου και να διεξαγόταν ο αγώνας, την ώρα που στον ΠΑΟΚ έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνει το παιχνίδι στην Αθήνα. 

Κάπως έτσι… έπεσε στο τραπέζι η Κρήτη, αλλά, πιθανότατα, το γεγονός ότι το Ηράκλειο είναι δύσκολα προσβάσιμο, ειδικά για τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά», φέρνει σε πρώτο πλάνο, πλέον, το βολιώτικο γήπεδο! 

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει χωρητικότητα 22.307 θεατών και έχει φιλοξενήσει άλλον έναν τελικό Κυπέλλου, το 2-1 της ΑΕΛ επί του Παναθηναϊκού, το 2007.

πηγη sport fm

BOUKIS


 
Top