Παρά το γεγονός πως η παρουσία του στην Παρί Σεντ Ζερμέν και την νέα σεζόν μόνο σίγουρη δεν είναι, ο Ουνάι Έμερι έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Μπορεί να μην ξέρει αν θα βρίσκεται στον πάγκο της Παρί και την νέα σεζόν, ωστόσο ο Ουνάι Έμερι έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το “Radio Montecarlo” παρέδωσε στη διοίκηση του συλλόγου μία λίστα με τους παίκτες που δεν εντάσσονται στα πλάνα του για την νέα περίοδο. Σε αυτή περιλαμβάνονται τα ονόματα των Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Μπεν Αρφά και Κριτσόβιακ. 

Τόσο ο Μπεν Αρφά όσο και ο Κριτσόβιακ, μετακόμισαν στην Παρί μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βάσκου τεχνικού, με αποτέλεσμα να θεωρούνται υποψήφιοι για να αποχωρήσουν. 

Σχετικά με τον Ματουίντι, ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν υπαρκτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ενώ παρόμοια είναι και η κατάσταση με τον Λούκας Μόουρα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε και αναμένεται να αποχωρήσει.

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top