του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ηράκλειο

Aνακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Εργοτέλη, ευχαριστώντας τον Αγιο Ιερόθεο για την φιλοξενία του στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και την αστυνομία που συνέβαλε για να γίνει ενα ήσυχο παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα:

''Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την “υποχρέωση” να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον προχτεσινό μεταξύ μας αγώνα.

Για τον Άγιο Ιερόθεο τα είπαμε και μετά τον αγώνα του 1ου γύρου. 

Πρόκειται για ένα «νοικοκυρεμένο» σωματείο, μια όμορφη «παρέα», μια δεμένη «οικογένεια», μια εξαιρετική ομάδα που απαλλαγμένη από το άγχος έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον όμιλο μας. 

Είμαστε τυχεροί που τους πετύχαμε όχι μόνο βαθμολογικά αδιάφορους αλλά κυρίως αγχωμένους από διάφορες «πιέσεις» και «κίνητρα»… 

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσουν θετικά την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοικητή του Β’ Α.Τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βασίλη Τζομάκα, καθώς και όλη την αστυνομική δύναμη του προχτεσινού αγώνα, για την άριστη αστυνόμευση. 

Μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και ασφαλείς, σε αντίθεση με τα ανησυχητικά «μηνύματα» που λαμβάναμε όλη την περασμένη εβδομάδα…

Όσο για εμάς, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Έμειναν 4 βήματα…

ΥΓ. Ό,τι κι αν κάνετε…''.


BOUKIS


 
Top