ΝΙΚΑΙΑ
Ο 17ος αγώνας των βετεράνων του Ιωνικού με την ΑΕΚ για τις “χαμένες” αλλά αλησμόνητες πατρίδες, που έγινε τη Μ. Δευτέρα στο γήπεδο Νεάπολης-Νίκαιας ήταν εντυπωσιακός. 

Οι 71 άσσοι, που παρέστησαν στην εκδήλωση(30 της ΑΕΚ) «ξύπνησαν» μνήμες  σε όσους τυχερούς βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Οι συνολικά 49 ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν (σ.σ. οι 31 από τον Ιωνικό), τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον θεσμό και διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. 

Παρόντες μεταξύ άλλων οι Νεστορίδης, Σταματιάδης, Σεραφείδης, Μαύρος, Καραφέσκος, Κοπιτσής, Γεωργιάδης, Ατματσίδης, Στυλιανόπουλος, Εμ Παπαδόπουλος, Αρδίζογλου από την ΑΕΚ. Αλλά και οι Ξενάριος, Παπαδόπουλος, Ντεμελής (σ.σ. ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου παλαιμάχων Ιωνικού είχε και τον ρόλο του παρουσιαστή στο τελετουργικό)Γρίμπιλας, Αφάς, Μπαρμπολούτσι, Καλύκας, Μαγγίνας, Βαμαβκούλας, Σταμπουλής, Ντεμελής, Σειτανίδης, Παπαδάκης, Βογιατζής (σ.σ. έπαιξε για 26 λεπτά με την ΑΕΚ στο β’  μέρος) από τον Ιωνικό.

Και το τελικό σκορ(4-2 για τους πολύ καλυτέρους γηπεδούχους, με τα γκολ των Μιχάλη Γρίμπιλα, Δημήτρη Καλύκα(2), Μιχάλη Μουτάφη, για τους γηπεδούχους, και δύο από τον Ηλία Ατματσίδη, που είχε και ισάριθμα δοκάρια για την ΑΕΚ ) φαντάζει μικρό σύμφωνα με την εικόνα της συνάντησης. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα, που παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές έγιναν απονομές. 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ Ιωακειμίδη τιμήθηκε από τους βετεράνους του Ιωνικού με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βασίλη Ξενάριο να του δίνει αναμνηστική πλακέτα.  

Στον Θωμά Μαύρο, πλακέτα έδωσε εκ μέρους του Ιωνικού ο Μιχάλη Γρίμπιλας, ενώ από πλευράς ΑΕΚ ο Κώστας Νεστορίδης, τίμησε τον Ηλία Λιγνό. 

Αναμνηστικά πήραν και οι διαιτητές της συνάντησης κκ Τόγιας, Καρακίτσος, Κόκοτος .


BOUKIS


 
Top