του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΡΕΝΤΗ

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη χθες ανάμεσα ανάμεσα στους Εφήβους της Νίκης Ρέντη και της Χαλκηδόνας, που βρήκε νικητές τους πρώτους με 3-2, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" για τη Β' φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος του Πειραιά.

Η Χαλκηδόνας προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Κούρτη και Ζαρκαδούλα, ωστόσο η Νίκη Ρέντη είχε απάντηση με και 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (τα δύο με πέναλτι) πήρε τη νίκη.

Ο προπονητής της Χαλκηδόνας, Θεολόγος Ρενιέρης, τόνισε σχετικά με το παιχνίδι:

"Είχαμε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος είχαμε καθαρό μυαλο, ήμασταν πειθαρχειμένοι στο πλάνο και δεν κινδυνέψαμε καθόλου, ενώ είχαμα και ευκαιρίες να ανεβάσουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε, μπηκαμε χαλαροί και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να δεχτούμε 3 τέρματα. 

Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία σαν δικαιολογία αλλά βοήθησε πολύ στο να αλλάξει το σκορ. Εμείς πρέπει να μάθουμε ότι ο αγώνας τελειώνει όταν ο διαιτητής σφυρίξει, αλλά και να διαχειριζόμαστε το σκορ . Προχωράμε στον επόμενο αγώνα, ας μας γίνει μάθημα για την συνέχεια".


BOUKIS


 
Top