του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΑΜΦΙΑΛΗ

Ακόμη μία εβδομάδα θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής και ποια θα υποβιβαστεί στην κανονική διάρκεια, αφού το σημερινό "ντέρμπι" ανάμεσα σε ΑΟΑΔ και Άρη Αμφιάλης ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο "Γιάννης Βάζος" για την 29η αγωνιστική της Α' Πειραιά, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Κασσάρα στο πρώτο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Άρης Αμφιάλης, Γιώργος Μοδινός, δήλωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο ματς στο οποίο η κάθε ομάδα είχε το ημίχρονό της. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι παρατείναμε την αγωνία για άλλη μία εβδομάδα. Είναι τόσο οριακά τα πράγματα και τόσες πολλές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και εμείς και ο ΑΟΑΔ, που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα συμβεί στο τέλος. 

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το σημερινό παιχνίδι, μας πίεσε πολύ αλλά καταφέραμε να φύγουμε με τον ένα πόντο. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην τελευταία αγωνιστική".


BOUKIS


 
Top