ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ατρόμητος Πειραιά- Εθνικός ΟΦΠΦ 0-1 (Εφηβικό)

Μια ακόμα νίκη για την εφηβική ομάδα του Εθνικού του κόουτς Βαγγέλη Ρέντζου,  που μοιάζει ασταμάτητη την φετινή χρονιά. Αυτή τη φορά πέτυχε μια επαγγελματική νίκη με 1-0 μέσα στο Ρέντη επΊ του Ατρομήτου, και ξέφυγε και άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες για την ομάδα του Ρέντζου, που βελτιώθηκε αισθητά στο β μέρος και προηγήθηκε νωρίς με τέρμα του Χάγιου μετά από σούτ του Παλούκη. Αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια για τους νικητές με καλύτερες το δυνατό σούτ του Σιγαλάκου μετά από έξοχη πάσα του Βατίστα που έδιωξε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας Παπαχρήστου, και ωραία προσπάθεια και  σέντρα από αριστερά  του Βατίστα που δεν πρόλαβε ο Δημητρόπουλος.


Σχετικά με τη νίκη και την εικόνα της ομάδας του ο κ. Ρέντζος τόνισε:

"Δεν πιάσαμε  στα δικά μας στάνταρ απόδοσης, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πολλές απουσίες που είχαμε και στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του αντιπάλου μας. Το πρόβλημα όταν λείπουν από την ομάδα 7 παίκτες, δεν είναι οι αντικαταστάτες τους, αλλά το ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ημίχρονο για να προσαρμοστεί. Ωστόσο οι παίκτες μου έχουν  την ποιότητα και κυρίως την προσωπικότητα να αντιμετωπίζουν όποιο πρόβλημα και να μας παρουσιάζεται. 

Αναφορικά με τη φιλοσοφία της ομάδας του ο τεχνικός του Εθνικού σημείωσε:

"Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την νοοτροπία και την πνευματική μας δύναμη και ενέργεια, όχι μόνο με την σωματική. Πρώτα κερδίζεις πνευματικά ένα παιχνίδι και μετά στον αγωνιστικό χώρο.  Έχουμε δουλέψει πολύ και στο κομμάτι αυτό και οι παίκτες μου μπορούν να διαχειρίζονται με επιτυχία την όποια «πίεση» υποτίθεται ότι τους ασκεί κάθε κατάσταση. Διαχειρίζονται καλά την πίεση και μένουν συγκεντρωμένοι, γιαυτό και έχουμε μεγάλη διάρκεια σε καλά αποτελέσματα. 

Αυτό είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας σαν ομάδα. Δεν τα παρατάμε ποτέ και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστευόμαστε την ποιότητα που έχουμε σε όλους τους τομείς. Επίσης το σημαντικό σε αυτή την Ακαδημία είναι ότι έχουμε άριστη συνεργασία μεταξύ μας, έχουμε πλάνο, το πιστεύουμε και το ακολουθούμε".


BOUKIS


 
Top