ΡΕΝΤΗ

του ΘΑΝΟΥ ΠΕΠΠΑ

Ένα πολύ όμορφο ματς έγινε στο γήπεδο Μελισσουργού στο Ρέντη στις 27/3/2017 και ώρα 17.45 ανάμεσα στις ομάδες Εθνικός Πειραιώς - Ηρακλής Νικαίας.

Οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα στον φίλαθλο κόσμο.

Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Σεμετζίδη, ενώ στο 29' ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Γεωργαμλής με ένα ευθύβολο σουτ στο 50' "κάρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα και στο 62' ο Μήτσης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 4-0.

Η ομάδα του Εθνικού δείχνει πολύ δυνατή με πλήρες ρόστερ, έχοντας στις τάξεις της πολύ μεγάλα ονόματα τα οποία έχουν αγωνιστεί σε πολύ μεγάλες κατηγορίες.

Από το παιχνίδι δεν έλλειψε ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο γνωστός σε όλους "Εθνικάρας" που έδωσε την ξεχωριστή του πινελιά στην εξέδρα.
Ο Ηρακλής Νικαίας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, έχοντας όμως πολλούς τραυματισμούς και πολλές ελλείψεις. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν ευκαιρίες να κάνουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η διαιτητική τριάδα: Περδικούρης Γ., Βιτσέντζος Μ., Καρφής Δ.

Παρατηρητής: Κωστάκης Κ.

Γιατρός του γηπέδου: Κοσμίδου Λ.

Εθνικός Πειραιώς (Κολοβός): Σταματάκης, Ζελενίτσας, Γκούλης, Σεμερτζίδης, Ποριέλα, Παλεσάκης, Αθανασιάδης, Χαραλαμπόπουλος, Δημόπουλος, Μήτσης, Ναστόπουλος, Γεωργαμλής, Ασλάνης, Παπαχρόνης, Αθανασίου, Χόρτσας, Μουτάφης, Ντρένας, Τσιμπάκης, Μέλος, Κλινάκης, Τσακάκος


Ηρακλής Νίκαιας (Διακάκης): Μαρσώνης, Σαμπάνης, Κωτσιφάκος, Κεκές, Μπαλαλής, Κοκότος, Ασήκογλου, Πασιόπουλος, Σιαμέτης, Δημόγλου, Μάρας, Καναβάρης, Τσεκερίδης, Ιωαννίδης, Κοκαλάς, Πιλίδης, Πρέκας, Μπουγάς, Βαρσαμίδης, Τσίρμπας, Πληώνης, Καραμιχάλης, Χαντζηαλέξης, Μποταλάς.

BOUKIS


 
Top