ΜΟΣΧΑΤΟ

Service EcoExpert με 59€* & Δώρο η Οδική Βοήθεια για 1 έτοςΗ Peugeot KOUTLAS CARS σας προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, το «PEUGEOT Service  ECOEXPERT», για κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω.

Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό Service** του αυτοκινήτου σας Peugeot ηλικίας 5+ ετών.
Με το Peugeot Service ECOEXPERT προσφέρεται αντικατάσταση των:
Λιπαντικών  10W40
Φίλτρου λαδιού 
Ροδέλα τάπας λαδιού
καθώς και ένας Τεχνικός έλεγχος Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει:
Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.

*Η παραπάνω τιμή  είναι προτεινόμενη και αφορά τον τύπο λιπαντικών TOTAL 10W40. Συμπεριλαμβάνει την εργασία και ΦΠΑ 23%.
**Το Peugeot service ECOEXPERT δεν υποκαθιστά την προγραμματισμένη συντήρηση του Κατασκευαστή,  αφορά αυτοκίνητα ηλικίας 5+ετών, δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση και προσφέρεται σε όσους Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Service Gο με 135€ τελική τιμή & Δώρο η Οδική Βοήθεια
Στην Peugeot KOUTLAS CARS, σας προσφέρουμε το προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης Service GO της Peugeot Ελλάς, που δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. 
Πιο συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών, το πρόγραμμα Peugeot Service GO! προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς  αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, (βλ. αναλυτικό πίνακα), καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Peugeot Service Go με 135€ Τελική τιμή

BOUKIS


 
Top