Σε συζητήσεις με την ιαπωνική Σαγκάν Τοσούν βρίσκεται η Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Ιμπάρμπο, ο οποίος καλοβλέπει τη μετακίνησή του στην Άπω Ανατολή, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών Μέσων. 

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι πολύ πιθανόν να γίνει παίκτης της Σαγκάν Τοσούν, καθώς η ιαπωνική ομάδα διαπραγματεύεται με την Κάλιαρι για την απόκτησή του. 

Ο Κολομβιανός επιθετικός είναι γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την ιταλική ομάδα. Δεν έπεισε ποτέ με τις εμφανίσεις του ούτε στους «πράσινους», ούτε στην Κάλιαρι, στην οποία φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 35'. 

Πίσω από τις συζητήσεις βρίσκεται ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «ροσομπλού», Μαρόκου, ο οποίος πλέον είναι σύμβουλος μεταγραφών των Γιαπωνέζων στην Ευρώπη. 

Αν μετακινηθεί τελικά στη Σαγκάν Τοσού, ο 27χρονος επιθετικός θα συναντήσει ακόμη ένα πρώην μέλος της Κάλιαρι, τον προπονητή Μάσιμο Φικαντέντι, ο οποίος θήτευσε στον πάγκο της ιταλικής ομάδας από τον Αύγουστο του 2011 μέχρι τον Οκτώβρη του 2012. 

Υπό τις οδηγίες του Φικαντέντι, ο Ιμπάρμπο αγωνίστηκε σε 44 αγώνες, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ. 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top