του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΠΕΡΑΜΑ

Τους βετεράνους του Ερμή Κορυδαλλού στον Κορυδαλλό θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Δευτέρα οι Βετεράνοι Περάματος στις 19:00, για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου των βετεράνων του Πειραιά. Ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών 17:45.

Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος εύχονται να γίνει ένα ήσυχο και όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, χωρίς τραυματισμούς.

Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, που διεξήχθη στο γήπεδο Περάματος για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου, οι βετεράνοι Περάματος ηττήθηκαν με 4-1. Ήταν ένα μας ποιοτικό και από τις δύο ομάδες, ωστόσο υπήρξε ένα δυσάρεστο γεγονός, αφού τραυματίστηκε ο Δημήτρης Ιορδανίδης στο γόνατο. Του εύχονται όλοι καλή ανάρρωση και να μην είναι κάτι το ανησυχητικό. 

Το γκολ για το Πέραμα σημείωσε ο Μιχαλάτος.

Για το Πέραμα αγωνίστηκαν: Τσαγκάρης, Φούσκας, Ιορδανίδης, Κυρίτσης, Δημόπουλος, Αντωνίου, Μακρόγλου, Μιχαλάτος, Μπαρέλης, Μπάκας, Μιχαλάτος, Τζώμης, Κάσσαρχος, Γιαβρής, Παπαστεφάνου, Μπάκας, Βαρούτης, Ναξάκης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Παγώνης.

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος εύχεται για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, χρόνια πολλά σε όλους!

BOUKIS


 
Top