του Λουκά Κιοκτσόγλου

Τους Σαλαμινομάχους εκτός έδρας αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο η πρωτοπόρος του Α' ομίλου της Α' Πειραιά Οδηγήτρια, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αμπελακίων για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για το κρίσιμο αυτό ματς αλλά και τις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης, μίλησε ο τεχνικός της Οδηγήτριας, Παύλος Δαούτης:

"Η φιλοσοφία μας είναι να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, αλλά να τον σεβόμαστε και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στους προσεχείς αντιπάλους μας, γιατί είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες".

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την Κύπρο Κορυδαλλού, ο κ. τεχνικός των πρωτοπόρων ανέφερε:

"Αγωνιστικά είμαστε πλήρεις και πάμε σαν μια οικογένεια για πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά του ομίλου. Το κλίμα παραμένει πολύ καλό. Πιστεύουμε όλοι στην άνοδο".

Όσο για το γεγονός πως παρά την ήττα από την Κύπρο, η Οδηγήτρια παρέμεινε στην 1η θέση μετά και την ισοπαλία του Καραβά την προηγούμενη αγωνιστική, ο κ. Δαούτης τόνισε: 

"Νομίζω πως ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση του να ξαναέχουμε την ευκαιρία να διατηρηθούμε στην κορυφή μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να εκμεταλλευτούμε καθετί που μας παρουσιάζεται για να αναδείξουμε την Οδηγήτρια πρωταθλήτρια. Είναι κάτι που το αξίζει".

BOUKIS


 
Top