του Λουκάς Κιοκτσόγλου

Με στόχο την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου, την κατάκτηση της πρωτιάς του Α' ομίλου της Α' Πειραιά, η Οδηγήτρια θα πορευτεί με δίδυμο στην τεχνική της ηγεσία τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το δίδυμο θα αποτελείται από τον Γιάννη Ζερβακάκη και τον Παύλο Δαούτη, δύο τεχνικοί που θα αλληλοσυμπληρώνονται αφού μαζί συνδυάζουν εμπειρία αλλά και... προπονητικά νιάτα.

Η Οδηγήτρια αγωνίζεται τη Δευτέρα με αντίπαλο την ΑΕ Χαραυγή, σε ματς που θα διεξαχθεί στο ΑΓΕΤ Χαραυγής στις 16:30 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά. Οι δύο προπονητές θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στον πάγκο των πρωτοπόρων του Α' ομίλου και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την "πρωταθληματική" φετινή πορεία της Οδηγήτριας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε δηλώσεις του Παύλου Δαούτη, ο οποίος χαρακτήρισε "δάσκαλο" τον κ. Ζερβακάκη, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι στο τέλος, βάζοντας και εκείνος το δικό του λιθαράκι στη φετινή προσπάθεια, η ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.BOUKIS


 
Top