Όλο το υπόλοιπο της σεζόν χάνει ο Μάριο Γκέτσε, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ντόρτμουντ. Ο διεθνής Γερμανός, πρόσφατα βρέθηκε πως πάσχει από μια διαταραχή στο μεταβολισμό του. 

Εκτός αγωνιστικής δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν θα μείνει ο Μάριο Γκέτσε, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος παίκτης, πρόσφατα ανακάλυψε πως πάσχει από μία περίεργη διαταραχή στο μεταβολισμό του, μετά από εξετάσεις για μυϊκά προβλήματα που είχε, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός των γηπέδων για αρκετό καιρό. 

Όπως ενημέρωσε η Ντόρτμουντ στην επίσημη ιστοσελίδα της «ο Γκέτσε αντέδρασε θετικά στην πρώτη φαση της θεραπείας του. Όσο θα συνεχίζει να ανταποκρίνεται θετικά, θα μπορέσει να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις στις αρχές του καλοκαιριού». 

Αυτό τον καιρό ο μέσος της Ντόρτμουντ είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και ακολουθεί ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος για την προετοιμασίας της επόμενης σεζόν. 

Ο διευθυντής της ομάδας, Χανς Χόακιμ Βάτσκε, ευχήθηκε στον Μάριο Γκέτσε: 

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εύχεται στο Μάριο Γκέτσε, και εκ μέρους και των 10 εκατ. οπαδών της, μία γρήγορη ανάρρωση». 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Τόμας Τούχελ είπε πως ο παίκτης του χρειάζεται ηρεμία. 

«Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία, κατανόηση και υποστήριξη. Θέλει χρόνο για να αποθεραπευτεί και για να λάβει την καλύτερη θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα». 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top