του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, βρήκαν στον Αγιο Ιερόθεο.

Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του νεαρού προπονητή, Νίκου Κούστα, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια στα Πειραικά γήπεδα με την ομάδα της Κύπρου Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Κούστα.

Η διοίκηση του συλλόγου αποδεικνύοντας για ακόμη μια αφορά το γεγονός ότι σκοπός της αποτελεί να στηρίξει νέα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή, εντάσσοντας στο δυναμικό έναν από τος πιο ελπιδοφόρους προπονητές που βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο. 

Ο Κούστας μαζί με τον Δημήτρη Βαφειάδη θα αποτελέσουν τα πρόσωπα που θα καθίσουν στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα οδηγήσουν την ομαδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο Νίκος εργάζονταν μέχρι πρότινος στην Κύπρο Κορυδαλλού ενώ αποτέλεσε και βοηθός του Γιώργου Τσαμόπουλου την περίοδο που η Νέα Ιωνία αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική. 

Όσον αφορά το Δημήτρη Βαφειάδη, αποτελεί γνωστό πρόσωπο για το σύλλογο αφού αποτελούσε και αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών μας, ενώ εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην ομάδα μας την περίοδο που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Τέλος η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τη διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού και προσωπικά τον Ηλία Συμάκο που συναίνεσαν στη μετακίνηση του κ. Κούστα στην ομάδα μας''.


BOUKIS


 
Top