Τη μεγάλη -και δύσκολη- μάχη για να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο έχει ξεκινήσει από τώρα η ΑΕΚ. 

Ο Αργεντινός έχει ξετρελάνει φίλους και εχθρούς με τη φανέλα της «Ένωσης» και παρόλο που οι πιθανότητες της παραμονής του μοιάζουν να μην είναι υπέρ της, άρχισε ήδη την προσπάθεια για το μεγάλο κόλπο. 

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια πρώτη προσέγγιση στη Λας Πάλμας για ανανέωση του δανεισμού του Αραούχο. 

Δηλώνοντας διατεθειμένοι να καλύψουν το συμβόλαιό του (ύψους 800.000 ευρώ) και να προσφέρουν περίπου 700.000 ευρώ επιπλέον ως ενοίκιο στον ισπανικό σύλλογο. Τέθηκε, δε, ως απαραίτητος όρος η τοποθέτηση ρήτρας το καλοκαίρι του 2018, ώστε να υπάρχει αντίκρισμα στην επένδυση. 

Εννοείται ότι σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες της ΑΕΚ να κρατήσει τον Αραούχο θα παίξει η προοπτική συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ εναντίον της είναι η πιθανότατη εκδήλωση ενδιαφέροντος από Τουρκία και Κίνα, αλλά και η ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή στη Λας Πάλμας. 

Πάντως, σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο η ΑΕΚ δεν καταφέρει να διατηρήσει τον Αραούχο στο ρόστερ της, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως θα γίνει προσπάθεια με το ίδιο μπάτζετ (του 1,5 εκατ. ευρώ) να βρεθεί εξίσου δυνατός επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr


BOUKIS


 
Top