ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εθνικός-Ιωνίκος 2-2 

Συγκινήσεις, πολλά γκολ και ανατροπές απόλαυσαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Ρέντη, στο παιχνίδι μεταξύ Εθνικού και Ιωνικού για τη Β' φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ. 

Το ματς άρχισε με 2 γρήγορα τέρματα του Ιωνικού κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο κόουτς Ρέντζος για μια ακόμα φορά ενήργησε άμεσα. Πολύ γρήγορα προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές που έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα του. Οι παίκτες του Εθνικού έδειξαν καρδιά πρωταθλητή, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, έπαιξαν ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο  και με 2 τέρματα των Χάγιου και Πίσσα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια πριν την λήξη του ημιχρόνου. 

Πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του Ρέντζου στο β’ μέρος που είτε από ατυχία είτε λόγω του πολύ καλού τερματοφύλακα του Ιωνικού δεν κατέληξαν σε γκόλ. Ακόμα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση πέναλτι, σε ανατροπή του Σιγαλάκου μέσα στην περιοχή, ενώ κατάφεραν την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας κανονικό τέρμα με τον Αυλωνίτη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που όμως ακύρωσε ο διαιτητής Ανθόπουλος (σε μια ακόμα άτυχη στιγμή του στην βραδιά αυτή) αν και αρχικά έδειξε σέντρα. 


"Θέλουμε να παίζουμε παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας γιατί μέσα από αυτά βελτιωνόμαστε. Αυτό ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια και γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά και γιατί έγινε περισσότερο ενδιαφέρον επειδή ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο 0-2 σε βάρος μας. Οι καλές ομάδες και οι καλοί παίκτες φαίνονται από τον τρόπο που αντιδρούν όταν κάτι τους πάει στραβά. Οι παίκτες μου είχαν εξαιρετική αντίδραση στο σοκ των 2 τερμάτων που δεχτήκαμε στο ξεκίνημα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Παίξαμε ορθολογικά, διατηρήσαμε υψηλό ρυθμό σε όλη την διάρκεια (μετά το 0-2), δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε τέρματα, είχαμε εξαιρετικές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε, ενώ είχαμε αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό ακόμα και στα σε βάρος μας διαιτητικά λάθη" δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, Βαγγέλης Ρέντζος, ενώ επίσης πρόσθεσε: 

"Στην πραγματικότητα γυρίσαμε το παιχνίδι από 0-2 σε 3-2. Και όλα αυτά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα σαν τον Ιωνικό, που σε όλο το πρωτάθλημα έχει μία ήττα μόνο (από εμάς στον α γύρο) και κανείς άλλος δεν της έχει βάλει πάνω από 1 γκόλ. Δεν μπορείς σε τέτοιες ομάδες να βάζεις 4 και 5 γκόλ. Εμείς βάλαμε τρία καθαρά γκόλ, αλλά το ένα δεν μέτρησε.  Ο διαιτητής είναι πολύ αξιόλογος και πιστεύω ότι θα πάει μπροστά. Τα λάθη του στον συγκεκριμένο αγώνα (παρότι μας στοίχησαν την νίκη) μας κάνουν καλό σαν ομάδα, γιατί θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να μπορούμε να πετυχαίνουμε τον στόχο μας ακόμα και όταν αδικούμαστε από διαιτητικές αποφάσεις. Έχουμε καλό ποσοστό τερμάτων ανά τελικές προσπάθειες, αλλά μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αυξάνοντας τις τελικές. Έχουμε δώσει βάρος στο δημιουργικό κομμάτι γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο".


BOUKIS


 
Top