ΝΙΚΑΙΑ

Στις ασφάλειες Σταμπουλίδη θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χαμηλά ασφάλιστρα, καθώς & για οτιδήποτε αφορά στην ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, στην ασφάλιση κατοικίας (πυρός, σεισμού κλπ.), ζωής, νοσηλείας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς με τα οικονομικότερα πακέτα.

Το γραφείο συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να μπορεί να σας παρέχει πάντα την πιο συμφέρουσα τιμή που υπάρχει στην αγορά για την ασφάλιση της περιουσίας σας.6 λόγοι που μετατρέπουν την επιλογή που θα κάνετε για ασφάλιση στο γραφείο μας σε εξασφάλιση της περιουσίας σας:

1) 24ώρη δυνατότητα επικοινωνίας με το καταρτισμένο προσωπικό μας σε τηλέφωνο ανάγκης για την επιλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

2) Αναλαμβάνουμε τον διακανονισμό της ζημιάς σας με τις ασφαλιστικές εταιρείες φέρνοντας την αποζημίωση στο χώρο σας απαλάσοντας σας από την γραφειοκρατεία και τον χαμένο χρόνο που θα σπαταλάγατε μόνοι σας.

3) Δυνατότητα επιλογής συμβεβλημένων συνεργείων σε περίπτωση ζημιάς που σας βαρένει η ευθύνη με κέρδος την μείωση του κόστους αποκατάστασης της ή και την ελαχιστοποίηση της εως 50%.

4) Παραδίδουμε χωρίς χρέωση το συμβόλαιο στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

5) Δυνατότητα πληρωμής του συμβολαίου σας με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. 

6) Η επιλογή ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σας εξασφαλίζει την μείωση της τιμής της ασφάλειας σας χωρίς όμως να μειώνετε και η ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας προς εσάς.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο με το καταρτισμένο προσωπικό του που αποτελείτε από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους είναι στην διάθεση του ασφαλισμένου 24ώρες την μέρα είτε για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών είτε για την επίλυση προβλημάτων ή ζημιών που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της ασφάλισης του... έτσι η επιλογή συνεργασίας με το γραφείο μας δεν οδηγεί τον ασφαλισμένο απλά στην ασφάλιση της περιουσίας του αλλά στην εξασφάλιση της.

Για μας προτεραιότητα έχει ο ασφαλισμένος και οι ανάγκες του, έτσι οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και οι ίδιοι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του γραφείου μας που στηρίζει τον πελάτη με ειλικρινή σεβασμό και κατανόηση.

Τα δύο καταστήματά μας βρίσκονται στην Νίκαια, Ελλησπόντου 33

Τ: 210 490 1010 , Φαξ: 210 490 1011, ΤΚ: 18451

και στο Αιγάλεω, Μεγάλου Αλεξάνδρου 11
Τ: 2105319903,  Κινητό: 6947123512, Φαξ: 2105319903, ΤΚ: 12244

BOUKIS


 
Top