του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΠΕΡΑΜΑ

Τους βετεράνους του Ηρακλή Νικαίας στο γήπεδο Fair Play θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Δευτέρα οι Βετεράνοι Περάματος στις 17:45, για την 3η και τελευταία αγωνιστική του κυπέλλου των βετεράνων του Πειραιά. Ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στις 17:00.

Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος εύχονται να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού, που διεξήχθη στο γήπεδο Κορυδαλλού για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου, οι βετεράνοι Περάματος ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις που άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο που το παρακολούθησε

Τα γκολ για το Πέραμα σημείωσαν οι Μακρόγλου και Νικολούλης.

Για το Πέραμα αγωνίστηκαν: Φούσκας, Τζώμης, Ιορδανίδης, Αντωνίου, Μακρόγλου, Μιχαλάτος, Μπάκας, Μιχαλάτος, Τζώμης, Κάσσαρχος, Γιαβρής, Παπαστεφάνου, Μπάκας, Βαρούτης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Παγώνης, Νικολούλης.

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας

Οι βετεράνοι Περάματος θα συμμετέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό σε αγώνες στα γηπεδάκια Σαλπέα στο Πέραμα, την Κυριακή 9 Απριλίου.


BOUKIS


 
Top