του Λουκά Κιοκτσόγλου


"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε απόλυτα δίκαια οι κυπελλούχοι". 

Με αυτά τα λόγια ο τεχνικός του Κερατσινίου, Βασίλης Σπάθας, "συνόδευσε" αρχικά την κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά από την ομάδα του με τις σκέψεις του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα σε έναν ποδοσφαιριστή του, που δεν είναι άλλος από τον σκόρερ Ψυχογυιό:

"Πρόκειται για στόφα τεράστιου παίκτη ο Νιλς. Η διαφορά της ποιότητάς του μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη. Θα έλεγα πως ήταν σαν να παίζουν δύο ομάδες της πρώτης δημοτικού, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του Ψυχογυιού έμοιαζε για... μαθητή έκτης δημοτικού".

Επίσης αναφέρθηκε και στο πού πιστεύει πως κρίθηκε το ματς, το οποίο έχρισε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Κερατσίνι κυπελλούχο Πειραιά:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και το πάθος ήταν ο παράγοντας που έκανε τη διαφορά. Το θέλαμε πολύ και νομίζω ότι διαχειριστήκαμε με πολύ έξυπνη τακτική το υπέρ μας 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο".

Όσον αφορά το αν είναι πεπεισμένος πως το Κερατσίνι θα πάρει και το πρωτάθλημα, ο κ. Σπάθας τόνισε:

"Έχουμε ένα πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε έτσι. Αν παίζουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο".

Το σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Κερατσινίου συνδυάστηκε γρήγορα με έναν τίτλο και ο τεχνικός των κυπελλούχων το σχολίασε λέγοντας:

"Εννοείται πως είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω όμως να μην σταματήσουμε εδώ και οι επιτυχίες να έχουν και συνέχεια".

BOUKIS


 
Top