ΦΟΙΝΙΚΑΣ  ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 
Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα για εμένα αλλά και για όλους όσους ήταν δίπλα στη Γυναικεία ομάδα του Φοίνικα αυτή τη περίοδο !

 Όταν ξεκίνησα να στήνω την ομάδα αυτή όλοι μου έλεγαν ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος .

 Ήταν ! Είχαν δίκιο .

 Όλοι έλεγαν ότι θα ήταν δίπλα μου - μας.

 Άπαντες απόντες & ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου!  

Σήμερα λοιπόν έχοντας κάνει το πρώτο απολογισμό νιώθω τυχερή & απίστευτα δυνατή! 

Περήφανη & τρομερά ενθουσιασμένη! 

Οι γυναίκες μου τα κατάφεραν παρά τις αντίξοες συνθήκες και με μαθηματική ακρίβεια εχθές στο τελευταίο εντός έδρα παιχνίδι μας πήραν το εισητήριο για την άνοδο τους στη Β Εθνική! 

Συγχαρητήρια σε όλες τους ! 

Το πάλεψαν , το πίστεψαν και κατέκτησαν το Πρωτάθλημα! 

Κάναμε μια πολύ καλή & σοβαρή δουλειά όλο αυτό το καιρό και φάνηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. 

Δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή ήταν & είναι ένας άνθρωπος που αναμφίβολα έδωσε το καλύτερο του εαυτό και αυτός δεν είναι άλλος από το πολύ καλό φίλο & προπονητή της ομάδας μας το Tasos Fleggas ! 

Το έχω πει από τη πρώτη στιγμή και θα το λέω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει να δώσει πολλά αρκεί να τον αφήσουμε να δουλέψει έτσι όπως εκείνος ορίζει !!! 

Εμείς το πραξαμε & ιδού τα αποτελέσματα!  

Το άλλο μισό της επιτυχίας φυσικά και οφείλεται στο ροστερ.

 Όλες οι γυναίκες που απαρτίζουν την ομάδα έχουν κάτι κοινό και αυτό είναι το πάθος ! Έχουν όμως και πείσμα και κατάφεραν να αγγίξουν το στόχο που είχαν. 

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πέραν της ποδοσφαιρικής ιδιότητας τους κατάφεραν να εντάξουν στο δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα τους, τις προπονήσεις μας αλλά και τους αγώνες εκτός έδρας που για κάποιες ήταν δύσκολο αφού παράλληλα στη ζωή τους έχουν και την ιδιότητα της μητέρας , της συζήγου , της φοιτήτριας και πολλά άλλα !

 Εύχομαι πραγματικά αυτή η οικογένεια να παραμείνει ενωμένη για πολλά χρόνια ακόμη γιατί πιστεύω πως έχει ακόμη να δώσει πολλά ! 

Έχουμε ακόμη ένα τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αίγιο μετά ακολουθεί ρεπό και μετά από λίγη ξεκούραση που τη δικαιούμαστε όλοι μας θα ξεκινήσουμε να στρώνουμε το δρόμο για τη νέα χρονιά στη Β Εθνική.

Εκεί ο στόχος είναι ξεκάθαρος από τώρα και δεν είναι άλλος από τη παραμονή μας στη Β κατηγορία! 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους ήσασταν δίπλα μας - μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτό σας κάνει μοναδικούς! 

Ζητώ συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους αυτή τη περίοδο . 

Σίγουρα δεν ήταν στις προθέσεις μου όμως ήμουν αποφασισμένη να κατακτήσω το στόχο που είχα βάλει. 

Αν ήσασταν στη θέση μου ίσως να είχατε προχωρήσει πιο σκληρά από ότι ίσως φέρθηκα εγώ ! 

Ένα συγνώμη οφείλω όμως και στις γυναίκες μου που ξέρω ότι περίμεναν και άλλα από μένα & δυστυχώς δε κατάφερα να τους τα προσφέρω γιατί ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου! Ελπίζω & εύχομαι να έχουν κατανοήσει πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος μας και πάρ' όλα αυτά τα καταφέραμε ! Συγχαρητήρια για την άνοδο !!! 

Το πανηγύρι τώρα ξεκινάει !!! 

Πρωταθλήτρια_Γ_Εθνικής_2016_2017 BOUKIS


 
Top