ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο. ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 Κορυδαλλός  Κυριακή    26/03/2017

Αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ. του σωματείου μας , αργά το βράδυ της Παρασκευής , η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Νίκο Κουστα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας εξαιρετικής ομάδας της Γ' Εθνικής, του ΑΟ Αγίου Ιεροθεου . 

Δεν κρύβουμε τα ανάμεικτα συναισθήματα που μας προκαλεί αυτή μας η απόφαση .  

Το κεφάλαιο Νίκος Κούστας τα τέσσερα τελευταία χρόνια για την Κύπρο Κορυδαλλου και την νεότερη της ιστορία είναι κάτι το οποίο μαζί  με τον Νίκο δημιουργήσαμε και ο ίδιος  με το ταλέντο , το πάθος  , την απίστευτη αγάπη για το ποδόσφαιρο  αλλά πρώτα από όλα το ήθος του και το χαρακτήρα του ,κατάφερε να αναδειξει  την ομάδα μας  από την τελευταία της Γ' Κατηγορίας σε μια υπολογίσιμη ομάδα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. 

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να προοδεύουν και να καταξιώνονται μέσα από την ομάδα μας, ιδιαίτερα  για τον Νίκο οποίος έδωσε για αυτήν την ομάδα όλο του το Είναι και απέδειξε ότι η ελπίδα του καλού και πραγματικού ποδοσφαίρου δεν έχει χαθεί στις γκρίζες εποχές που ζούμε.  

Για την οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλου ξέρουμε ότι ο Νίκος Κούστας  θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέλος της και για όλους μας, ήταν και θα είναι Ο Νίκος μας. 
Προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλων  μας για την μεγάλη προσφορά στο σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Άγιο Ιερόθεο και προσωπικά τον κυριο Βαγγέλη Ρούσσο για την άψογη συνεργασία μας και τις φιλικές σχέσεις  ανάμεσα στις δυο ομάδες. 
Καθήκοντα προπονητή, αναλαμβάνει για την ομάδα μας ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής μας Αλέκος Λιθοπουλος. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
ΣΙΜΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ


BOUKIS


 
Top