Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει την άμεση εκδίκαση της υπόθεση Ντουρμισάι, αλλιώς απειλεί πως θα κινηθεί νομικά. 

Την άμεσα εκδίκαση της υπόθεσης Ντουρμισάι ζητάει ο ΟΦΗ. Με ανακοίνωσή της η κρητική ΠΑΕ υποστηρίζει πως ο κανονισμός αναφέρει ότι οι καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μέσω της ανακοίνωσης αναφέρεται πως ο ΟΦΗ θα κινηθεί νομικά. 

Η ανακοίνωση 

«Ανεξάρτητα από τη στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση, ο ΟΦΗ ζητάει την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος της Λαμίας, από το πειθαρχικό όργανο της Football league, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση, για το θέμα αυτό, όπως έκανε και πέρσι με την αντίστοιχη υπόθεση του αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων. 

Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης, δημιουργεί ερωτηματικά και πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ο κανονισμός αναφέρει ότι ανάλογες ενστάσεις -καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους. Δεν μπορεί να αποδοθεί δίκαιο μετά από μήνες. 

Περιμένουμε από το πειθαρχικό όργανο της Football league να επιληφθεί, να διερευνήσει την υπόθεση και να βγάλει απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σε κάθε διαφορετική και απευκταία περίπτωση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».


Πηγή: sport-fm.gr


BOUKIS


 
Top