Για τον Σαββατιάτικο αγώνα-γιορτή κόντρα στον Αμπελακιακό μίλησε στο Sportactive.gr,ο προπονητής του παιδικού τμήματος του Ιωνικού,Μανώλης Πόλλιας:

"Αύριο η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο γήπεδο μας με αντίπαλο την ομάδα του Αμπελακιακού,σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες,καθώς ο Ιωνικός έχει πάρει εδώ και καιρό την πρώτη θέση του ομίλου.

Αυτόν τον αγώνα τον βλέπουμε σαν μια γιορτή όπου θα έχουμε και την απονομή του Κυπέλλου.

Θέλουμε ακόμα και την τελευταία αγωνιστική,να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο,αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε όλους τους αγώνες,με πρώτο μέλημα να το ευχαριστιούνται τα ίδια τα παιδιά.

Θέλουμε όλους τους γονείς και όχι μόνο αυτούς αλλά και άλλο κόσμο,να είναι αύριο κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά,που όλη την χρονιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτό το αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στον όμιλό τους και επαναλαμβάνω αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά που ανήκουν στο παιδικό τμήμα του Ιωνικού.

Τέλος να θυμίσω και τον χορό της ακαδημίας μας αύριο το βράδυ,όπου πρέπει να παρευρεθούν όλα τα παιδιά,να χαρούμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας για να βοηθήσουν την ακαδημία."BOUKIS


 
Top