του Πάνου Κομματέα
  

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα(1-1)με τον Ποσειδώνα μίλησε,στο Sportactive.gr,ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος,Μανώλης Πόλλιας:

"Παίξαμε με έναν δυνατό και καλό αντίπαλο,κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογία.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο,παίξαμε ωραία ποδόσφαιρο αλλά δεν μετουσιώσαμε τις πολλές φάσεις που φτιάξαμε σε γκολ.

Στο ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί και αυτό έγινε στην,ουσιαστικά,πρώτη φάση που έκανε ο αντίπαλος με ένα σουτ από μεγάλη απόσταση.

Συνεχίσαμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο,αλλά στην επανάληψη,ενώ συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο δεν σκοράραμε.

Θέλω να πω πάλι ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και παρά τις αρκετές απουσίες που είχαμε,έδειξαν για άλλον έναν αγώνα ότι πραγματικά αξίζουν να είναι ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ένα μπράβο και στον κόσμο που ήρθε και πάλι και μας βοήθησε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα και όλοι μαζί,διοίκηση και τα παιδιά,σαν οικογένεια θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει,στους οποίους είμαστε μέσα.

Τέλος να πω συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα που ήταν άψογη σε όλα,καθώς προστάτεψαν όλους τους ποδοσφαιριστές από το κακό γήπεδο(ΣΕΦ).

Καλή πορεία στον Ποσειδώνα στην συνέχεια του πρωταθλήματος."BOUKIS


 
Top