του Πάνου Κομματέα
  

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους.

Οι μέρες που πέρασαν ήσαν αποκριάτικες και όπως,άλλωστε,ορίζει και το έθιμο όλοι,λίγο πολύ,ντύθηκαν μασκαράδες,βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο βαθιά ένστικτά τους.

Το πνεύμα των ημερών επηρέασε και το "γήπεδο του ΣΕΦ"(σε εισαγωγικά για να μη φάμε και καμιά μήνυση από κανένα κανονικό γήπεδο),το οποίο ντύθηκε Γκόθαμ Σίτυ!

Όχι,αυτό που διαβάσατε δεν προέρχεται από κάποιο hangover που έπαθα το τριήμερο,αλλά αποτελεί την πραγματικότητα.

Όσοι έκαναν προπόνηση την Τρίτη 28/2 στον συγκεκριμένο χώρο και δη τις βραδυνές ώρες,διαπίστωσαν πως από τους έξι πυλώνες δούλευαν οι 3(μέχρι πρότινος δούλευαν οι 5).                                                      Ένας από τους χαλασμένους πυλώνες


Όταν λέμε δούλευαν,εννοούμε από μία λάμπα στον κάθε πυλώνα,το σύνολο 3/24 λάμπες,με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι,σχεδόν εντελώς,σκοτεινό.

Η φράση "παίξε εκεί που βλέπεις" απέκτησε άλλη διάσταση.

Ο ρομαντισμός ήταν διάχυτος στις κουβέντες των ποδοσφαιριστών,οι οποίοι φυσικά,αποδέχθηκαν την πρόκληση να αποφεύγουν τις λακούβες,τις παγίδες και τις "καμπύλες" του συγκεκριμένου χώρου,χωρίς να τις βλέπουν!

Οι περισσότεροι εκ των πυλώνων που δεν ανάβουν,λειτουργούν κανονικά,όμως οι(ακριβές)λάμπες τους,έχουν καεί.                                                          Χαλασμένος πυλώνας με φόντο το λαμπερό γήπεδο Καραϊσκάκη


Ένας χώρος στον οποίο προπονούνται(φέτος) 7 ομάδες και αρκετές ακόμα καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που παίζουν εκεί επίσημους αγώνες,ως φιλοξενούμενοι.

Οι "υπεύθυνοι"(πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους τεστ,για να χαρακτηρίζεται κάποιος έτσι,αλλιώς ευτελίζεται η λέξη) εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνουν εξαγγελίες.

Τις πρώτες μέρες κάθε μήνα "απομένει μια υπογραφή",στα μέσα του μήνα "φάγαμε τον γάιδαρο,έμεινε η ουρά",στο τέλος του μήνα "το θέμα κόλλησε".

Ο,πρόεδρος του Εθνικού,Αλέξης Αγγελόπουλος κατάφερε να εξαιρέσει ένα κομμάτι από τον χώρο για να φτιαχτεί ένα γήπεδο για την ιστορική ομάδα και άλλο ένα για τις ανάγκες τις Ε.Π.Σ.Π.

Κι αυτό το εγχείρημα κολλάει συνεχώς σε απίθανα εμπόδια.

Τραγελαφικές καταστάσεις.

Ένα γήπεδο-σκουπίδι,απέναντι από το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας(τρομερά σουρεάλ κατάσταση),με μηδενική συντήρηση(ότι μπορεί ο Μανώλης Βιντζιλέος,ο οποίος,πληροφοριακά,δεν είναι ο Superman),με έναν τρομακτικά κακό αγωνιστικό χώρο,για τον οποίο,ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές,αφήνουν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους για να προπονηθούν,βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.Και κάτι από τα...υπόλοιπα (1)

Άλλωστε,το γεγονός πως δεν υπάρχει,πια,ομάδα στην Α' Ε.Π.Σ.Π. που να προπονείται εκεί,λέει πολλά,ενώ και στην Β' Ε.Π.Σ.Π. ,αυτές είναι ελάχιστες.

                                                                                Και κάτι από τα...υπόλοιπα (2)


Η λίστα παιχτών που υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς σε αυτό το χάλι,είναι μακρά και θα συνεχίσει να προσθέτει νέα μέλη,με τις προπονήσεις,πλέον,να διεξάγονται υπό το φως των κεριών.

Το θέμα είναι,κάποιος "υπεύθυνος" να ευαισθητοποιηθεί....

Όνειρο θερινής(έστω ανοιξιάτικης) νυκτός(στην κυριολεξία)....

Υ.Γ.1. Λένε πως η ανακατασκευή του είναι κοντά και απομένουν λεπτομέρειες,με αποτέλεσμα,αν φτιαχτεί σε λίγους μήνες να χαρακτηριστώ εγκάθετος για αυτό το άρθρο.

Καλύτερα εγκάθετος,παρά συνένοχος στο "φόνο".

Υ.Γ.2. Έρχονται εκλογές στην Ε.Π.Σ.Π. Πληροφοριακά....

Υ.Γ.3. Όποιος προσβλήθηκε,ενοχλήθηκε,κ.τ.λ. από το παραπάνω άρθρο,είναι προσκεκλημένος να πάει στο γήπεδο(κατά τις 9 η ώρα,άντε 9:30,μέχρι να το βρει στο σκοτάδι) και να κάνει ένα 10λεπτο ζέσταμα,για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι,γιατί νιώθουν παρείσακτες οι ομάδες που προπονούνται εκεί.

Υ.Γ.4. Την επόμενη φορά που θα υπάρξουν βραβεύσεις,ας φτιαχτεί ένα special βραβείο για αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Δεν θα έρθουν να το πάρουν,αλλά έτσι για το γαμώτο.

Υ.Γ.5. Για τους πυλώνες ξεκίνησε το άρθρο,στον αγωνιστικό χώρο κατέληξε.

Αποδυτήρια και λοιπούς χώρους δεν τους έπιασα,από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις....

Υ.Γ.6. Τουλάχιστον το Σ.Ε.Φ. έχει καινούριους πάγκους! Αχάριστοι...

Υ.Γ.7. Άλλο ένα άρθρο από τα πολλά για το ίδιο θέμα.

Έχει καταντήσει γραφικό,πλέον.

Έλεος.BOUKIS


 
Top