ΠΕΙΡΑΙΑΣ 
Οι θρύλοι του Θρύλου τίμησαν τον Σύλλογο, με μία υπέροχη εκδήλωση, γεμάτη βραβεύσεις και ερυθρόλευκο χρώμα!


Το βράδυ της Δευτέρας το γήπεδο Καραϊσκάκη πλημμύρισε ιστορία. 

Πλημμύρισε δόξα, υπερηφάνεια, Ολυμπιακή ψυχή. 

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο V’ammos μία υπέροχη εκδήλωση, με αφορμή και τη συμπλήρωση 92 ετών του Ολυμπιακού μας, κατά την οποία τίμησε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας!

Πολλοί μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, θρύλοι του Θρύλου, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν την ερυθρόλευκη ριγωτή, ήταν εκεί. 

Αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν εκεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ερασιτέχνης, το μπάσκετ καθώς και οι Βετεράνοι του μπάσκετ, ακόμη και τα ναυταθλητικά τμήματα του Συλλόγου μας!

Με τον Πρόεδρο κ. Δαρίβα να συμπληρώνει 91 έτη ζωής και να γιορτάζεται δεόντως, από όλους τους παρευρισκομένους, ο θρυλικός άσος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς με την στήριξή του πραγματοποιήθηκε αυτή η γιορτή. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα, για ενότητα, στήριξη και Ολυμπιακή αγάπη προς την ομάδα, προς το Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!

Ακολούθησαν πολλές βραβεύσεις. Προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για όλες τις συνεχείς επιτυχίες της ομάδας μας, η οποία είναι με διαφορά πρώτη. Παράλληλα, έγιναν και άλλες, πολλές βραβεύσεις. 

Οι Βετεράνοι τίμησαν όλα τα τμήματα του Θρύλου.

 Το μπάσκετ, το μπάσκετ Γυναικών, το βόλεϊ Ανδρών, το βόλεϊ Γυναικών, το πόλο Ανδρών, το πόλο Γυναικών, την ομάδα Κ20 της Ακαδημίας, όπως και τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη όπως τον στίβο, την κολύμβηση, το πινγκ-πονγκ, τα ναυταθλητικά τμήματα του Συλλόγου μας.

Παρόντες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης (παρέλαβε τα βραβεία για τον Πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό τμήμα), ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης (βράβευσε το πόλο Γυναικών), ο κ. Κώστας Καραπαπάς, η Ακαδημία του Συλλόγου μας (ο κ. Κυριάκος Καραταΐδης βράβευσε το βόλεϊ Γυναικών). Παράλληλα, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αλλά και η κα. Λόλα Νταϊφά, καθώς και η κα. Ειρήνη Νταϊφά.


Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος των βετεράνων Πειραιά, Κανέλλος Τσίρμπας, μιλώντας με το Δήμαρχο, τον περιφερειάρχη και με άλλους φορούς για το έργο της Ένωσης βετεράνων Πειραιά. Και η πολύ κοντινή σχέση των βετεράνων του Ολυμπιακού με την Ένωση βετεράνων Πειραιά συνεχίζεται, και πορεύονται δίνοντας μεγάλο κοινωνικό έργο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο, πολλή Ολυμπιακή συζήτηση και φυσικά οι Βετεράνοι του Θρύλου ανανέωσαν με όλους το ραντεβού για του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1143101115798932

BOUKIS


 
Top