του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Την πρωτοπορία στον Β' όμιλο αλλά και τη διαφορά ασφαλείας από τον Αετό Κορυδαλλού διατήρησε το Κερατσίνι, που επικράτησε σήμερα με 3-0 του Ήφαιστου σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Κερατσινίου "ΠΑΝ ΣΑΛΠΕΑ" για την 26 αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 2-0, με τους Καμμένο και Μαναριώτη να σκοράρουν για το συγκρότημα του κ. Σπάθα, ενώ στο δεύτερο μέρος το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κιάφα.


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Κερατσινίου, Βασίλης Σπάθας:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και για τη σημερινή τους παρουσία στην αναμέτρηση. Θέλουμε από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα χρησιμοποιήσαμε 5 παιδιά κάτω των 20 ετών, τα οποία ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού".


Από τη μεριά του Ηφαίστου, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Κυριάκος Τσαμπός, σημείωσε για το σημερινό αποτέλεσμα:

"Παρά το γεγονός πως το τελικό σκορ είναι 3-0, αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα μας είχε ένα πολύ καλό διάστημα μέχρι το 35ο λεπτό και πριν δεχθεί το πρώτο τέρμα, όπου απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαλαδάκης αλλά και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κερατσινίου και τον κ. Αραβαντινό για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν σήμερα. Ευχόμαστε στο Κερατσίνι να πετύχει το στόχο του".


BOUKIS


 
Top