Την 6η του νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια πέτυχε ο αναγεννημένος Ολυμπιακός Περάματος,ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 της Ένωσης Καμινίων.

Το γρήγορο γκολ του Κατρή(3'),έβαλε στη θέση του οδηγού τους Ερυθρόλευκους,ενώ είχε και δοκάρι,κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Καπέρη,χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του.

Στο 75',μετά από σουτ του -πρωταγωνιστή για του γηπεδούχους - Κωνσταντίνου,με άξιους συμπαραστάτες τους Ραματιά και Κόκκινο,η μπάλα κόντραρε στον Σφήνα και κατέληξε στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ έγραψε ο Παρίσης με πλασέ,ύστερα από κάθετη του Κωνσταντίνου,στο 82'.

Μετά το παιχνίδι η πρόεδρος των γηπεδούχων,Ιωάννα Μωρέ,δήλωσε:

"Σήμερα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον προπονητή-ψυχολόγο,Μανώλη Πόλλια,ο οποίος δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Στον δεύτερο γύρο η ομάδα,βγάζει την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και καρπώνεται τους τρεις βαθμούς παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και βοήθησε με την παρουσία του.

Πάμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι - επόμενο τελικό."


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γουσγουνέλης,Πυλαράς,Ραπτόπουλος,Κοσολάποφ,Ανδρεάδης,Ραματιάς,Παπαλάμπρου(83' Σπανός),Κόκκινος(58' Παρίσης),Καπέρης(74' Πετώνης),Κωνσταντίνου,Κατρής

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Αλεξάν,Λαζαρίδης,Σφήνας,Κατζέλης,Κωσταντινάκος,Nasto(80' Σημαντήρης),Καιδατζής(80' Στάμος),Κοντός,Δημητριάδης(62' Μελισσουργός),Λοισιος,ΚολιογιώργηςBOUKIS


 
Top