του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε η Κύπρος Κορυδαλλού, που πέρασε χθες από τις "Σιταποθήκες" με 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο Κερατσινίου, για την 23η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν η χειμερινή μετεγγραφή, Αλέξναδρος Λοϊζίδης, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της Κύπρου.

"Παίξαμε κόντρα σε μια σκληροτράχυλη ομάδα αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, απέναντι σε ομάδες που όλες έχουν φιλοδοξίες για τη συνέχεια", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου Κορυδαλλού, Αλέκος Λιθόπουλος και συνέχισε:

"Η ομάδα μας έχει δείξει απίστευτη σταθερότητα σε όλη τη σεζόν και εκεί φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Η αρχή του δύσκολη προγράμματος θέλουμε να γίνει με μια καλή εμφάνιση την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Καραβά. Να δείξουμε και εκεί το καλό μας πρόσωπο και ότι δίκαια είμαστε στην 3η θέση".

Διαθέσιμος για την Κύπρο θα είναι από την επόμενη αγωνιστική και ο επιθετικός που αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν από την Αστυπάλαια, Ιάσονας Μπουτάσης, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής έως τώρα στη νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και ο χορός του συλλόγου, όπου το παρόν έδωσαν τόσο η πρώτη ομάδα όσο και τα παιδιά της Ακαδημίας.


BOUKIS


 
Top