ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εφηβικό ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-3

Πέρασε και από το γήπεδο της Χαραυγής η ομάδα του Βαγγέλη Ρέντζου με ένα πειστικό 3-0 επι της Οδηγήτριας συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και την πολύ καλή της πορεία. 

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά και επιθετικά και πίεσε πολύ τον αντίπαλο του στο πρώτο μισάωρο. Είχε κατοχή, ευκαιρίες, δοκάρι με τον Ηλιόπουλο και προηγήθηκε με τον φορ Ηλιόπουλο στην επιστροφή του μετά από την απουσία του να βρίσκει πάλι δίκτυα. Η Οδηγήτρια ισορρόπησε στη συνέχεια. Στο β μέρος οι αλλαγές του Βαγγέλη Ρέντζου, εσωτερικές, παικτών και διάταξης, φρέσκαραν την ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου και πέτυχε 2 ακόμα τέρματα με τον Πρίφτη μετά από ασίστ του Σιγαλάκου και τον Δημητρόπουλο που εκμεταλλεύτηκε ωραίο συνδυασμό Αυλωνίτη και Αγραβαρά.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και την συνεργασία των παικτών μου. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς και έχουμε επιτυχή αποτελέσματα γιατί δουλεύουμε προφανώς σωστά πάνω σε ένα σωστό πλάνο. Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε παίκτες  ρομπότ με τυφλή υποταγή σε σχέδια, και σε αγωνιστικά συστήματα,  γιατί αυτό κρατάει στάσιμους τους παίκτες αντί να τους βοηθάει να βελτιώνονται" τόνισε αρχικά στις δηλώσεις τους ο Βαγγέλης Ρέντζος και πρόσθεσε:" Δυστυχώς πολλές μέθοδοι που εφαρμόζονται στο ποδόσφαιρο παγιδεύουν τους παίκτες σε αυστηρά συστήματα και δήθεν αυτοματισμούς και  οδηγούν στο να έχουμε  καλά προπονημένες μετριότητες. Οι καλοί παίκτες είναι αυτοί που αυτοσχεδιάζουν πάνω σε μια κοινή φιλοσοφία (αγωνιστικό πλάνο) της ομάδας, την οποία έχουμε εξηγήσει μαζί με εναλλακτικές. Οι παίκτες μου πρέπει να αυτοσχεδιάζουν, τους ενθαρρύνουμε για αυτό. Η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες με δημιουργικότητα, θάρρος, ελευθερία κινήσεων και αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν έτυχε, οφείλεται στις  επιλογές και η δουλειά που κάνουμε". 

"Συγχαρητήρια και στην Οδηγήτρια"

"Το ευτύχημα είναι ότι σε αυτό το Εφηβικό πρωτάθλημα, καμία ομάδα δεν παίζει αρνητικό ποδόσφαιρο και εδώ θέλω να συγχαρώ και την ομάδα της Οδηγήτριας, όπως και όλους τους αντιπάλους μας, γιατί παίζουν σωστό ποδόσφαιρο. Εγώ από την πλευρά μου σαν προπονητής  προσπαθώ (μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες) να διασφαλίσω απλά, ότι θα  πάρουμε τα μέγιστα οφέλη που αντιστοιχούν στην ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο".BOUKIS


 
Top