του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Με γκολ των Ταπραντζή και Πολυχρονίδη η Κύπρος Κορυδαλλού επέστρεψε χθες στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα με 2-0, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο "Σιταποθήκες" για την 19η ημέρα της Α' Πειραιά.

Η ομάδα του Κορυδαλλού, όπως τόνισε σε δηλώσεις και ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου, Αλέκος Λιθόπουλος, έχοντας πλέον υποχρεώσεις μόνο για το πρωτάθλημα θα πορευτεί με στόχο μια πολύ καλή πορεία στο υπόλοιπο του β΄γύρου.

"Επιστρέψαμε στις νίκες και αν δεν είχαμε κάνει και 1-2 άτυχα αποτελέσματα θα ήμασταν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν θα μας βοηθήσουν πολύ, έχουμε βρει ηρεμία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο. Θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω την γηπεδούχο ομάδα για την άψογη φιλοξενία της", ανέφερε αρχικά ο κ. Λιθόπουλος, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Οι υποχρεώσεις μας στο κύπελλο και τα διπλά παιχνίδια μέσα στη βδομάδα τελείωσαν για εμάς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό μας επιτελείο για την προσπάθεια τους στο θεσμό του κυπέλλου, αφού μας έφτασαν στα ημιτελικά. Παρόλο που αποκλειστήκαμε, είχαμε κατά γενική ομολογία πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Αετό και μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει ο σύλλογος από αυτήν την εμπειρία. Τους αξίζουν και πάλι πολλά συγχαρητήρια".


BOUKIS


 
Top