του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΠΕΡΑΜΑ

Φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους της Δάφνης Χαϊδαρίου θα δώσουν την ερχόμενη Δευτέρα οι βετεράνοι Περάματος, οι οποίοι έχουν ρεπό από το πρωτάθλημα των βετεράνων του Πειραιά. 

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περάματος με ώρα έναρξης τις 18:30. Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών 17:45.

Ο πρόεδρος, Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος καλωσορίζουν και πάλι την ομάδα της Δάφνης Χαϊδαρίου και εύχονται να γίνει ένα καλό ματς, σε αθλητικό πλαίσιο, το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι παίκτες.

Στο προηγούμενο παιχνίδι των βετεράνων Περάματος, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κορυδαλλού με αντίπαλο τους βετεράνους του Ερμή Κορυδαλλού, η ομάδα του Περάματος ηττήθηκε με σκορ 3-2, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Τα τέρματα για το Πέραμα πέτυχε ο Αντρέας Τζώμης.


Η σύνθεση του Περάματος: Τσαγκάρης, Ιορδανίδης, Λαμπρινίδης, Φούσκας, Νικολούλης, Κριτσωτάκης, Αντωνίου, Βαρούτης, Μιχαλάτος, Μπάκας Σ., Αναστασίου, Γιαβρής, Τζώμης, Παπαστεφάνου, Ναξάκης, Κάσσαρχος, Κυρίτσης, Πετρόπουλος

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας

Ο πρόεδρος του συνδέσμου των βετεράνων Περάματος, Στέφανος Φούσκας, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που σε κάθε αγώνα της ομάδας δίνουν το παρόν, σε μια αποστολή 19-20 ατόμων. Αυτό δείχνει την αγάπη τους για την ομάδα και αποτελούν ένα ευχάριστο "πονοκέφαλο" για τον προπονητή τους.


BOUKIS


 
Top