του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΩΠΙ

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Respect Cup τα δύο τμήματα του Παμπαιδικού του ΑΟ Κορωπίου. Το τμήμα που συμμετέχει στην κατηγορία "talents" Κ13 επικράτησε των Σουρμένων με 4-1, ενώ αυτό της κατηγορίας "stars" Κ13 νίκησε τον πολύ ανταγωνιστικό Πανιώνιο με 1-0.

Το σημαντικότερο βέβαια για τα παιδιά του Παμπαιδικού του Νίκου Κοντάκη, δεν είναι τόσο το ότι έρχονται τα αποτελέσματα, αλλά το γεγονός πως όλοι παίζουν για την ομάδα με στόχο τη βελτίωση, όχι απαραίτητα τον πρωταθλητισμό σε τόσο μικρές ηλικίες. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, πορεύονται με το μότο "Ένας για όλους και όλοι για έναν".

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός των τμημάτων του παμπαιδικού, κ. Κοντάκης, στάθηκε στο πόσο ικανοποιημένος είναι από τη συνεργασία του με τα παιδιά:

"Μπήκαμε στα δύο παιχνίδια του Σαββακύριακου αποφασισμένοι να κυριαρχίσουμε και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τους αντιπάλους. Όπως και να έχει, τα παιδιά ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και δείχνουν τρομερή διάθεση. Περιμένουν πως και πως να κάνουν προπόνηση και να αγωνιστούν. Νιώθω πραγματικά τυχερός που είμαι προπονητής τους".


BOUKIS


 
Top