ΠΕΡΑΜΑ

Τους βετεράνους του Ερμή Κορυδαλλού θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Δευτέρα στις 19.00 οι βετεράνοι Περάματος για το πρωτάθλημα των βετεράνων του Πειραιά, σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Κορυδαλλού. Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών 18.15.


Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών εύχονται να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων, με πολλά γκολ και να το ευχαριστηθούν όλοι.

Την προηγούμενη Δευτέρα στο ματς μεταξύ βετερανων Περάματος και Αργοναύτη στο γήπεδο Περάματος, για την ιστορία έληξε με σκορ 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Μακρόγλου (2), Πετρόπουλος Α.


Πέραμα: Τσαγκάρης, Φούσκας, Δημόπουλος, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Μιχαλάτος, Μπαρέλης, Αναστασίου, Μπάκας, Μακρόγλου, Τσώμης, Κάσσαρχος, Γιαβρής, Παπαστεφάνου, Πετρόπουλος Α., Κακαβίτσας, Νικολούλης, Μπουζιώτης, Βαρούτης.

Ο πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, εκ μέρους του ΔΣ των βετεράνων Περάματος, θέλει να ευχαριστήσει την ιστορική ομάδα των βετεράνων Αργονάυτη, ιδίως τον πρόεδρο Γιώργο Καλαφατά για την ποιότητα και το αθλητικό πλαίσιο που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην όμορφη εκδήλωση της Ένωσης του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Απόλλων στα Καμίνια, μεταξύ πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων που πρόσφεραν στον αθλητισμό και την κοινωνία, βραβεύτηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Περάματος, Παντελής Αντωνίου.
BOUKIS


 
Top