ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Αυτή την φορά σειρά είχε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Τάκης Τριανταφύλλου, . . Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε ένα διάστημα κατά το οποίο ο Αίαντας, τα καταφέρνει περίφημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Πειραιά και έχει την ευκαιρία στις επόμενες αγωνιστικές να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην πρώτη κατηγορία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάκη Τριανταφύλλου: «Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την θέση του βοηθού προπονητή του Αίαντα Σαλαμίνας, διότι μετά την τελευταία συνάντηση που είχα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι σαφές πλέον ότι έχω διαφορετική φιλοσοφία από τους συγκεκριμένους διοικητικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. 

Ακόμη οι απόψεις του προπονητή της ομάδος δεν συμβαδίζουν με την φιλοσοφία και τις προπονητικές μου γραμμές .Η παραμονή μου λοιπόν στον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησα πιστά από το καλοκαίρι και είχα την τιμή να είμαι εκπρόσωπός του στα γήπεδα την φετινή σεζόν, είναι αδύνατη. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η λύση της συνεργασίας μου κοινή συναινέσει με το Δ.Σ. του συλλόγου .

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε, πραγματικά μέσα από αντίξοες συνθήκες και εντάσεις».
BOUKIS


 
Top