του Λουκά Κιοκτσόγλου


 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Πολύ σημαντική νίκη ενόψει της μάχης για την άνετη αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε σήμερα ο ΑΣ Ποντίων, που επικράτησε με 1-0 της Δόξας Πειραιά σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο "Γιάννης Βάζος" για την 19η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 7ο λεπτό ο Λουκάνης, με τον τεχνικό του ΑΣ Ποντίων, Γιώργο Ματθαίου, να εμφανίζεται ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση:

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη στο δρόμο για τη σωτηρία μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς σε όλα μας τα ματς. Είμαι ευχαριστημένος και από την εμφάνιση των παικτών μου, αλλά φυσικά και από το αποτέλεσμα", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Ματθαίου και πρόσθεσε:

"Θέλω να τονίσω ότι είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα που θέλει από φέτος να μην μπει σε περιπέτειες για την παραμονή της. Και παρόλο που φέτος ανεβήκαμε στην Α' κατηγορία, θέλουμε να αναδεικνύουμε νέα ταλέντα από την Ακαδημία μας και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εμπιστευόμαστε σε κάθε παιχνίδι και νεαρούς παίκτες".

Πολύ καλή απόδοση από πλευράς γηπεδούχων στη νίκη του ΑΣ Ποντίων είχαν Γιαγιτζόγλου, Λαζαρόπουλος, Γεργεριτάκης, καθώς και ο σκόρερ Λουκάνης.

Οι διαιτητές του ματς: ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΟΥΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ι.


BOUKIS


 
Top