Το Sportactive.gr έλαβε την ακόλουθη επιστολή από τον Δημήτρη Σαββατιανό,στην οποία αναφέρεται στις ανακοινώσεις αρκετών ομάδων για την διαιτησία και προτείνει να μην "χτυπούν" τους διαιτητές αλλά εκείνους που τους δείχνουν τον λάθος δρόμο:


"Βλέποντας τα σωματεία να παραπονιούνται να "χτυπούν" ανελέητα τους διαιτητές,θέλω να πω πως δεν είναι οι διαιτητές αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα ή αυτοί που κάνουν,μόνο,λάθη.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και αυτό υπάρχει ως φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη και σε οποιοδήποτε άθλημα.

Το ζήτημα είναι ποίοι είναι αυτοί οι οποίοι τους δείχνουν τον λάθος δρόμο,ίσως και τον τρόπο να διαχειρίζονται τα παιχνίδια.

Δυστυχώς,αυτό το φαινόμενο δεν είναι δεν είναι σημερινό.

Συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και αυτό μειώνει,ακόμα περισσότερο,το επίπεδο διαιτησίας και ιδιαιτέρως στον Πειραιά.

Αναρωτιέμαι πως μια ολόκληρη ένωση με 82-83 σωματεία που θα μπορούσε να έχει 5 έως 10-15 διαιτητές Εθνικών κατηγοριών και φυσικά στη Superleague,δεν λειτουργεί σωστά!

Λυπάμαι γιατί,οι δάσκαλοι της αλάνας,δεν άφησαν τον χώρο της διαιτησίας να λειτουργήσει και να δώσουν στον διαιτητή την γνώση για σωστή διαχείριση.

Γι αυτό φίλοι παράγοντες μην χτυπάτε τα παιδιά,διότι,το ξανατονίζω,είναι θύματα αυτής της ιστορίας.

Χτυπήστε αυτούς τους οποίους δημιουργούνε τέτοιου είδους διαιτησίες.

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν τα σωματεία και αν και εφόσον δεν υπάρχουν ιδιοτέλειες πίσω από οτιδήποτε λέγεται,καλό είναι όλοι σας να βγαίνετε και να το εκφράζετε.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο μαραζώνει πιο πολύ και ιδιαιτέρως σε ερασιτεχνικό επίπεδο,γιατί δεν υπάρχουν φιλοδοξίες,όνειρα,πάθος και αγάπη γι αυτό και γίνεται,καθαρά,για να επιδείξουν οι λίγοι την δύναμή τους.

Την δύναμη την έχετε εσείς που λέγεστε παράγοντες,εσείς που έχετε σωματεία,εσείς που ματώνετε και εσείς είσαστε αυτοί που θα φτιάξετε και την διαιτησία και το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο.

Από μένα με αγάπη

Δημήτρης Σαββατιανός"


BOUKIS


 
Top