του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών και με δηλώσεις που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές του Θεολόγου Ρενιέρη, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Μικτής Νέων Πειραιά, Τέλης Μελάς, για τη σημερινή ήττα της ομάδας του.

Η Μικτή του Πειραιά ηττήθηκε με 2-0 από τη Μικτή Νέων της Αθήνας, σε ματς που έγινε στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας, ωστόσο ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα των παικτών του κόντρα σε έναν αντίπαλο που "τροφοδοτείται", όπως τόνισε, από ομάδες των ΠΑΕ, οπότε η δυναμικότητα του μεγαλώνει.

Ο κ. Μελάς δήλωσε: "Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτά που δείξαμε σήμερα. Προσπαθήσαμε πολύ και είχαμε φάσεις, τις δεν κάναμε γκολ όπως ο αντίπαλος, ενώ θεωρώ ότι ίσως σταθήκαμε και καλύτερα. Η ομάδα μας αποτελείται από παιδιά που παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα, αντίθετα με την Αθήνα, όμως η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή".

Η αρχική σύνθεση της ομάδας του Πειραιά: Κυρίτσης, Τσιγκόλης, Τσουκαλάς, Μελάς, Παπανικολάου, Κόμης, Θεοδώρου, Μπαλόπητος, Κοκκινάκης, Μόσχος, Δαντσάκης.BOUKIS


 
Top