ΒΑΡΗ
Και η στροφή προς τις ακαδημίες του συλλόγου συνεχίζεται! Με μία ακόμα απόφασή τους, οι διοικούντες του Αστέρα Βάρης, συνεχίζουν στην ίδια γραμμή με αυτή που αποφασίστηκε απο το περασμένο καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη απο τη στήριξη της πρώτης ομάδας απο παιδιά των ακαδημιών.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπεχλιβανίδη, ενός προπονητή που στήριξε τα παιδιά των ακαδημιών, προωθώντας  αρκετούς παίκτες απο το εφηβικό τμήμα, ο διοικητικός ηγέτης του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης, Δημήτρης Πάπιος,  επέλεξε τον Πέτρο Μπόντζο, για να αναλάβει το δύσκολο έργο του προπονητή που πρέπει να εξελίξει αυτά τα  παιδιά, αλλά και να τους μεταδώσει το πνεύμα του νικητή που τόσο ανάγκη έχουν αρκετοί νέοι παίκτες ώστε η πρώτη ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο έμπειρος τεχνικός, Πέτρος Μπόντζος, όντας παλιός παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης έχει διατελέσει και προπονητής στην Κ20 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει εργαστεί σε Κεραυνό, Γλυκά Νερά και Μαρκό στην Ανατολική Αττική, ενώ έχει περάσει από αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Αθήνας, όπως αυτόν της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων.


BOUKIS


 
Top