ΠΕΡΑΜΑ

Με τους βετεράνους του Ασπρόπυργου θα παίξουν την προσεχή Δευτέρα οι βετεράνοι Περάματος για το πρωτάθλημα των βετεράνων του Πειραιά, σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Περάματος στις 18:30. Ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών: 17:45.

Ο πρόεδρος, Στέφανος Φούσκας, τα μέλη και το ΔΣ του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος καλωσορίζουν την ομάδα του Ασπρόπυργου και εύχονται να γίνει ένα καλό ματς, σε αθλητικό πλαίσιο, από το οποίο νικητής θα βγει το ποδόσφαιρο.

Την προηγούμενη Δευτέρα απέναντι στους βετεράνους του Αίαντα Σαλαμίνας, οι βετεράνοι Περάματος ηττήθηκαν με 2-1, σε ένα ματς με πολλές φάσεις και ωραίο θέαμα, με τον κόσμο και τους παίκτες να μένουν πολύ ευχαριστημένοι.

Τα γκολ για τον Αίαντα πέτυχε ο Σταμπουλής. Για το Πέραμα σκόραρε ο Μπαρέλης.

Η σύνθεση του Περάματος: Τσαγκάρης, Δημόπουλος, Ιορδανίδης, Λαμπρινίδης, Φούσκας, Νικολούλης, Αντωνίου, Μιχαλάτος, Μπαρέλης, Μπάκας Σ., Μακρόγλου, Αναστασίου, Γιαβρής, Τζώμης, Παπαστεφάνου, Ναξάκης, Κάσσαρχος

Προπονητής: Στέφανος Φούσκας

Μετά το ματς οι βετεράνοι Περάματος προχώρησαν και στο... τρίτο ημίχρονο, αφού δείπνησαν σε ταβέρνα της Σαλαμίνας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25/1 στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας, στην αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η παρουσία όλων είναι θεμιτή. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους.

Επίσης, το ΔΣ για την προετοιμασία της κοπής της πίτας θα γίνει τη Δευτέρα (16:00) στα γραφεία στον Αρμό.


BOUKIS


 
Top