ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Η Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αετού Κορυδαλλού, έχουν καταξιωθεί στις συνειδήσεις όλου του ποδοσφαιρικού Πειραιά και όχι μόνο. 

Η καταξίωση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα πολυετούς μεθοδικής εργασίας. 

Το ήθος, η γνώση του αντικειμένου, ο σεβασμός των αντιπάλων, η εξαιρετική δουλειά που γίνεται απ' τους προπονητές, το μεράκι των παραγόντων, η ανάδειξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου, είναι μερικά από τα στοιχεία που προσελκύουν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην μεγάλη αγκαλιά της ομάδας μας & οδηγούν σ’ επιτυχίες στις διοργανώσεις που συμμετέχουν, που όμως για μας δεν είναι αυτοσκοπός. 

Πειθαρχία, συνέπεια, εξωαγωνιστική συμπεριφορά, σεμνότητα, υπακοή στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και του παιχνιδιού, είναι προαπαιτούμενα για τους αθλητές μας. 

Ισχυρή προσωπικότητα, νοοτροπία νικητή, αγωνιστική διάθεση και άριστη συμπεριφορά σε συμπαίκτες, προπονητές, διαιτητές και αντιπάλους είναι ζητούμενα για τα οποία εκπαιδεύονται. 

Τα παιδιά επιδιώκουμε να αθλούνται & ν’ αγωνίζονται σε συνθήκες συναγωνιστικής & ανταγωνιστικής διαδικασίας, τηρώντας τους κανόνες του fair play (δίκαιο παιχνίδι), έτσι ώστε να πετύχουμε τα παραπάνω και η επιλογή των διοργανώσεων που συμμετέχουν επιβάλλεται να έχουν ανάλογο προφίλ. 

Η από 17/1/2017 απόφαση της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά, με την οποία επιβάλλεται ΑΔΙΚΗ τιμωρία του Εφηβικού Τμήματος του Αετού Κορυδαλλού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, είναι προσβλητική και ιδιαιτέρως άδικη για το Σωματείο, τους Παράγοντες, τους Προπονητές και τους Αθλητές που κοσμούν τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά με την αγωνιστική παρουσία, τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά τους! 

Το γεγονός της επί της ΟΥΣΙΑΣ κατάφορης αδικίας, είναι γνωστό σε όλους, αφού πρόκειται για ένα λάθος κατά την αναγραφή της σειράς και του χρόνου των αλλαγών του Αετού από τον διαιτητή (υπέβαλλε συμπληρωματικό φύλλο αγώνα προς αποκατάσταση του λάθους, ο ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ γεννημένος το 2001 μπήκε στο 40’ και όχι στο 80’), ενώ παράλειψε την αναγραφή μιας αλλαγής (μπήκε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2001 – ΚΡΙΜΚΟΒ ΑΝΕΣΤΗΣ στο 65’) με αποτέλεσμα ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ να φαίνεται ότι για μερικά λεπτά κατά το Β’ ημίχρονο ο Αετός αγωνίσθηκε με έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο το 2001, ενώ η ΟΥΣΙΑ & ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο Αετός κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του Β’ ημιχρόνου ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΕ με ΤΡΕΙΣ (3) ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2001, ενώ το υπόλοιπο διάστημα αγωνίστηκε με δύο (2). 

Συνεπώς ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ έπαιξε σύμφωνα με την προκήρυξη του Εφηβικού πρωταθλήματος, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά (την ιστορία του οποίο σεβόμαστε απόλυτα) και μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η απόφαση της ΑΔΙΚΗΣ τιμωρίας της ομάδας μας, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας δεν υπέπεσε σε κανένα σφάλμα (ούτε καν τυπικό). 

Η Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά την οποία σεβόμαστε, όπως και όλους τους θεσμούς, έχει την υποχρέωση: 

1. Να προασπίζει το αδιάβλητο της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη. 

2. Με τις αποφάσεις της να αποδίδεται δικαιοσύνη, λαμβάνοντας υπόψη της τόσο τα τυπικά όσο και τα ουσιαστικά στοιχεία (πραγματικά γεγονότα). 

3. Να επιβραβεύει τις σωστές συμπεριφορές και να επιβάλει κυρώσεις όπου υπάρχουν πραγματικοί λόγοι. 

Ο διαιτητής είναι ένα όργανο που επιτελεί ένα έργο στον αγωνιστικό χώρο, οι αποφάσεις του είναι σεβαστές (σωστές ή λάθος), η καταγραφή του φύλλου αγώνα γίνεται απ’ αυτόν με βάσει τα πραγματικά γεγονότα και συνυπογράφουν οι αρχηγοί (στην προκειμένη περίπτωση δύο ανήλικοι). 

Το τυπικό είναι τι γράφει το φύλλο αγώνα και η ΟΥΣΙΑ είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τα οποία είναι γνωστά σε όλους τους εμπλεκόμενους και δεν αναιρούνται από την λάθος αρχική καταγραφή τους. 

Καλούμε λοιπόν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, όπως αυτή εκπροσωπείται να μας αποκαταστήσει, λαμβάνοντας υπόψη το συμπληρωματικό φύλλο αγώνα που υπέβαλλε ο διαιτητής, καθώς επίσης και τον διαιτητή του αγώνα κ. Κώστα Δαμιανάκη να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους προπονητές, από τα παιδιά-ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους για το ακούσιο λάθος του, γιατί σ’ αυτό και όχι σε πραγματικά γεγονότα στηρίχθηκε η ένσταση του Ατρομήτου Πειραιά και η ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Το ΔΣ του Αετού ΚορυδαλλούBOUKIS


 
Top